Vi söker elektriker!

Vi är ett väletablerat elföretag som utför alla vanligt förekommande elektriska-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. Ulvsunda Eltjänst & Fastighetsteknik söker nu en duktig och självgående elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning.

Om tjänsten

I ditt arbete kommer du ha mycket kundkontakt där social kompetens är viktigt för att skapa goda kundrelationer och vara representativ för vårt bolag.Ulvsunda Eltjänst & Fastighetsteknik erbjuder dig en spännande miljö, intressanta och varierande uppdrag, möjligheten att få arbeta med branschledande kunder och att du själv successivt kan ta ett arbetsledaransvar inom vårt företag. Vi kommer att fokusera på din personliga utveckling!

Om Ulvsunda Fastighetsteknik

Ulvsunda Eltjänst & Fastighetsteknik är ett nytt och spännande gäng med både serviceuppdrag för fastighetsbolag samt större entreprenader inom nyproduktion. Vårt kontor ligger i Bromma och våra uppdrag är inom Stockholms län.

Din bakgrund

Våra krav på dig är att du är självgående, flexibel, ansvarsfull, har goda referenser, B-körkort och gillar att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. 

Ansökan och kontaktperson

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta José Elmasoudi på 0736-503264 eller email: jose@ulvsundabygg.se

Vi behöver dig omgående!